Познавате ли Пловдив? Забавно състезание очаква любителите на викторини в Капана

Автор: Plovdiv Now 5601
Познавате ли Пловдив? Забавно състезание очаква любителите на викторини в Капана

Какво по- подходящо място за един интелектуален, образователен и изключително забавен куиз за Пловдив, от най- емблематичния за града квартал- Капана - квартал на творческите индустрии? Plovdiv Quiz Night /Викторина за Пловдив/ очаква желаещите да се включат в едно запомнящо се забавление с приятели на 4 август, от 20 часа пред Whisky bar Sandak \ СандъкЪ на ул. „Абаджийска“.

Ето как ще премине състезанието:

1 кръг- 10 въпроса – 5 от типа Вярно или Грешно и 5 от типа А, Б, В, Г – 30 секунди време за мислене и отговор и по 1 точка за верен отговор;

2 кръг- 10 снимки – 45 секунди време за мислене и отговор и по 1 точка за верен отговор;

3 кръг- 10 отворени въпроса – 30 секунди време за мислене и отговор и по 1 точка за верен отговор;

4 кръг- 10 снимки- 45 секунди време за мислене и отговор и по 1 точка за верен отговор;

5 кръг 3 въпроса с повишена трудност – 2 минути време за мислене и отговор и по 3 точки за верен отговор.

Oтборите ще са по 4 човека и предварителни резервации нe се приемат. Първите 10 отбора дошли на място ще имат възможност да играят.

Няма такса участие. Вход: свободен. Печелившите от 1-во до 3-то място ще получат грамоти „НАЙ ДОБЪР отбор, познаващ Пловдив“.

Организатор е "Фантазия без граници" - фирма, създадена от Георги Влайков, Васил Спасов и Стефан Лозанов, специализирана в организирането и провеждането на различни видове обучения и атракции. Фирмата бе сред първите в България, която въведе викторините (Куиз найт), като вид събитие и начин на забавление, а понастоящем е вече лидер.

"Куиз найт" е интелектуално забавление, което предлага разноoбразяване както на приятелските вечери, така и на фирмени събития, ученически състезания и др. Представлява социална игра с въпроси от различни области, в която участват формирани от гостите отбори, състезаващи се чрез своите познания за спечелването на първенство. "Куиз найт" се провежда в няколко кръга с различен тип задания, а продължителността на една игра е около 2 до 3 часа.

Събитието се осъществява с финансовата подкрепа на Община Пловдив и е част от програмата „Лято в Капана“.

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини Trafficnews logo

Изпрати новина