Подаряват SIM карти на украински бежанци в Пловдив

Автор: Plovdiv Now 3306
Подаряват SIM карти на украински бежанци в Пловдив

300 броя SIM карти за нуждите на украински бежанци, всяка от които с по 15 GB мобилен интернет, получи почетният консул на Украйна в Пловдив Димитър Георгиев от областния щаб „Пловдив - Украйна“. Дарението бе връчено от зам.-областния управител на Пловдив област Лъчезар Бакърджиев.

Картите са осигурени и дарени на щаба "Пловдив - Украйна" от един от мобилните оператори. След стартирането на подобна практика в София, г-н Бакърджиев пое инициативата да бъдат осигурени карти с пакет за интернет и за украински граждани, намиращи се на територията на Пловдив и областта.

Чрез г-н Георгиев Щабът вярва, че картите ще достигнат до онези украински граждани, които имат най-належаща нужда от тях.

Ръководството на Областната администрация на Пловдив, щаб „Пловдив - Украйна“ и почетният консул благодарят за предоставените SIM карти на дарителите от А1.

Областният щаб благодари и на всички представители на бизнеса, граждани, доброволци, които неуморно участват в подкрепата и помощта за украинските граждани, бягащи от война и потърсили закрила в Пловдив и областта.

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини Trafficnews logo

Изпрати новина