С голям концерт на Христо Кидиков и приятели започват „Празниците на стария град“

Автор: Plovdiv Now 12331
С голям концерт на Христо Кидиков и приятели започват „Празниците на стария град“

Днес започват традиционните „Празници на стария град“. От 13-ти до 19-ти септември ще властват дни, в които минало и съвремие ще хармонират под мотото на тазгодишното издание  „Код Памет“.

Официалното откриване на форума е на 13 септември в 20:30 ч. на Античния театър с концерта „Пловдив в  моето сърце” - честване на 75 годишен юбилей и 50 години на сцена на любимеца на поколения българи и „Почетен гражданин на Пловдив“ Христо Кидиков. В концерта ще участват и неговите приятели - Веселин Маринов, Кристина Димитрова, Мариана Попова, Мими Иванова, Развигор Попов, Орлин Горанов, Росица Кирилова, Тони Димитрова, Общински духов оркестър - Ловеч, „ЕРА Балет”, Спортен клуб „ЕРА” и ФА „Тракия”. Водещ ще е Драгомир Драганов.

Концертът е с безплатен вход, но с оглед създаването на необходимия ред за спазване на противоепидемичните мерки, влизането ще е с покани, указващи седящите места на всеки зрител при 50% капацитет на заетост. Безплатните покани можете да получите в Билетния център пред Община Пловдив.

Пълната програма по дни и часове можете да намерите на www.oldplovdiv.bg, в социалните мрежи на Plovdiv Old town /official/, както във фестивалните дипляни, които можете на получите в Билетен център пред общината, в Туристическите информационни центрове, както и във всички обекти на ОИ „Старинен Пловдив”.

„Празници на Стария град“ се осъществяват с финансовата подкрепа на Община Пловдив и са част от Културния календар на града за 2021 година. Всички събития се реализират при стриктно спазване на актуалните в страната противоепидемични мерки.

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини Trafficnews logo

Изпрати новина