“Нощта на ангелите“ е днес, да помогнем на малкия Божидар!

Автор: Plovdiv Now 9424
“Нощта на ангелите“ е днес, да помогнем на малкия Божидар!

Благотворителната инициатива „Нощ на ангелите“ днес, 17 септември, в Пловдив. Тази година акцията е в подкрепа на петгодишния Божидар, който е диагностициран с аутизъм, а семейството му се нуждае от 80 000 лева, за да се доближи до надеждата за нормален живот на детето си.

Над 100 заведения и търговски обекти в Пловдив се включват. Те ще дарят част от оборота си, направен днес.

На сцената в ядрото на „Капана“ се организира и базар, който също подпомага събирането на средства. В него ще се включат над 30 автори, ще има музикално бинго, а всеки, който желае, може да си купи различни артикули, свързани с инициативата.

Припомняме, че миналата година инициативата успя да обедини Пловдив и да събере близо 70 000 лева за лечението на 34-годишния Ангел Краевски – баща на три деца, диагностициран с остра миелоидна левкемия. Съвсем скоро той се прибра вкъщи след едногодишно лечение в чужбина и вече е в ремисия.

„Това е едно доказателство, че хората са задружни и могат да си помагат. Доказателство, че, когато хората са заедно, доброто се случва“, добавят още организаторите.

Извън акцията всеки, който иска да помогне на Божидар и неговото семейство, може да направи това, дарявайки средства на следната банкова сметка:

Божидар Василев Попов

УниКредит Булбанк

IBAN BG95UNCR70001524168866

BIC UNCRBGSF

Или чрез PayPal

@helpbojidar

[email protected]

 

 

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини Trafficnews logo

Изпрати новина