Момче катастрофира в Асеновград с колата на баща си, трима са в болница

Автор: Plovdiv Now 29439
Момче катастрофира в Асеновград с колата на баща си, трима са в болница

Катастрофа е станала късно снощи в Асеновград. Мястото на произшествието е улица «Цар Иван Асен ІІ» до № 135.  Екипът, пристигнал на мястото, е установил, че лек автомобил БМВ, управляван от 18-годишен младеж от първомайското село Караджово, е самокатастрофирал. 

Превозното средство е собственост на бащата на момчето, а в колата с него пътували още четирима души - момче на 16 години,  двама 17 годишни и 23-годишен пловдивчанин. Причината за пътния инцидент е загуба на контрол над превозното средство при движение с несъобразена скорост.

Автомобилът е «поднесъл» по мократа пътна настилка, излязъл е от пътното платно и се е блъснал в метална ограда. При инцидента са посрадали пътниците в превозното средство, които са оставени за лечение в УМБАЛ «Свети Георги» в Пловдив.

23-годишният е с контузия на гръден кош и крайник, а другите по-млади момчета са с луксации на стави и лакти.  Алкохолната проба на водача е отрицателна. По случая е образувано досъдебно производство. Работата по случая продължават разследващи от РУ Асеновград. 

Снимка: илюстративна.

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини Trafficnews logo

Изпрати новина