Малката Теди се нуждае от помощта ни в битката си за живот

Автор: Plovdiv Now 9595
Малката Теди се нуждае от помощта ни в битката си за живот

Малката Теди се нуждае от помощта ни в битката си за живот. На момиченцето трябва да се направи спешна чернодробна трансплантация.

През 2016 г., когато е едва на 6 месеца, при профилактичен преглед е установено, че Теди е с тежък анемичен синдром, декомпенсирана метаболитна ацитоза и високи стойности на урея и креатинин. Тогава поради констатация за хронично бъбречно заболяване е започната терапия. На следващ етап е проведена ПББ морфологична диягноза -първично огнище сегментна глоумерна склероза колапсен вариант.

Направено е генетично изследване, от което става ясно, че Теди е носител на мутация, която уврежда черния дроб.

За две седмици детето е претърпяло три операции – два опита да спасят трансплантирания бъбрек и една да бъде премахнат, защото го е отхвърлила.  

Преди да се направи повторен опит за трансплантация на бъбрек лекарите са категорични, че трябва първо да се извърши чернодробна трансплантация.

В момента в дарителската сметка на Теди има налична сума 38 000 лв. Необходими са още 19 000 лв. за бъбречна трансплантация и още 150 000 лв. за чернодробна трансплантация. Сумата, която семейството трябва да събере, е общо 170 000 лв.

Затова майката на момиченцето се обръща с молба към всички хора с големи сърца да помогнат на детето ѝ.

„Моля ви, спасете детето ми, моето всичко, моят ангел, който всеки ден ми казва, че иска да се върне в миналото, да може да пишка и да живеем както преди. Тя не разбира колко е сериозно заболяването ѝ”, призовава майката на детето.

Можете да подкрепите малката Теди и семейството й с дарение с карта, PayPal, ApplePay и GooglePay тук:

https://pavelandreev.bg/kampanii/103/zaedno-za-tedi

Банка: Fibank

IBAN: BG89FINV91501017474107

Титуляр:Юлия Иванова Арсова( Майка на Теди)

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини Trafficnews logo

Изпрати новина