Лечението на Бела в Турция продължава, сумата е непосилна за семейството й

Автор: Plovdiv Now 6916
Лечението на Бела в Турция продължава, сумата е непосилна за семейството й

Лечението на малката Бела в Турция продължава, а резултатите от него са добри. На детето обаче му предстои подължителен престой в клиниката, а близките й отново се обръщат с апел към хора с добри сърца.

"Бела показва значителен напредък. Необходим е продължителен престой. който е непосилен като средства за семейството.Да помогнем и да върнем усмивката на детето, която не слизаше от лицето му преди този ужасяващ инцидент", молят те.

Както вече разказахме, след претърпян изключително тежък инцидент (сърдечен арест докато си играе на площадката с другите деца) малкото дете изпада в клинична смърт за около 10 минути ( 2 от които лежи мъртва на площадката, 8 я реанимират), сърцето стартира, но детето изпада в кома. Транспортирана е в крайно тежко състояние в клиника в Турция, където в продължение на 5 месеца лекарите се борят за нейния живот и постигат стабилизиране.
Лечението на Бела в Турция продължава и тя показва значителен напредък.
Необходим е продължителен престой.

След претърпян изключително тежък инцидент - сърдечен арест докато си играе на площадката с другите деца, детето изпада в клинична смърт за около 10 минути, 2 от които лежи мъртва на площадката, 8 я реанимират, сърцето стартира, но момиченцето изпада в кома.

Транспортирана е в крайно тежко състояние в клиника в Турция, където в продължение на 5 месеца лекарите се борят за нейния живот и постигат стабилизиране.

Fibank
IBAN: BG85FINV91501317557550
BIC: FINVBGSF
Титуляр: Белослава Бисерова Бориславова
PayPal: http://PayPal.me/BBorislawow


Групата на детенцето:
https://www.facebook.com/groups/917646809094657/

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини Trafficnews logo

Изпрати новина