Крадци действат в Пловдив, четирима осъмнаха в арестите

Автор: Plovdiv Now 7334
Крадци действат в Пловдив, четирима осъмнаха в арестите

Полицаи от Трето РУ са заловили двама непълнолетни извършители на грабеж в Пловдив. В около 19 часа вчера 21-годишен младеж се е оплакал, че на ул. „Черешово топче“ насила са му били отнети 20 лева. Малко по-късно в районното управление са били отведени извършителите – две момчета на 16 и 15 години. Те са стари познайници на полицията. Предстои материалите по образуваното досъдебно производство да бъдат внесени в прокуратурата.

Криминално проявен и осъждан пловдивчанин пък се озовал в ареста за поредно посегателство. Мъжът е 35-годишет и е бил задържан от служители на Второ РУ като заподозрян за кражби на пари от няколко сергии на Четвъртък пазара. При проведеното разследване от началото на миналата седмица е било установено, че, отключвайки катинарите на откритите щандове, извършителят задигнал общо около 150 лева. Работата по документиране на случая продължава.

27-годишен мъж пък е бил задържан при неуспешен опит да отнеме чужд автомобил. Случката се е разиграла към 16 часа в понеделник, на бензиностанция в район „Северен“. Докато шофьор на „Форд“ плащал на касата зареденото гориво, извършителят влязъл в колата му и потеглил. Скоро обаче бил заловен от пристигналия патрул на Трето РУ, реагирал веднага на своевременно подадения сигнал на тел. 112.  Задържаният е с криминални регистрации. Срещу него е образувано бързо производство.

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини Trafficnews logo

Изпрати новина