Катастрофи в Пловдив! Пострадаха жени, деца и моторист

Автор: Plovdiv Now 972
Катастрофи в Пловдив! Пострадаха жени, деца и моторист

Майка с двете и деца, пътували в такси, както и пътничка в автобус на градски транспорт, са пострадали при пътен инцидент в Пловдив. За щастие всички са без опасност за живота.

Сигналът за произшествието е подаден в следобедните часове вчера. На кръстовището на булевардите «Пещерско шосе» и «Васил Априлов» 62-годишен водач на лек автомобил Шкода Октавиа при ляв завой отнема предимството на автобус.

За преглед в болнично заведение са транспортирани пътуващите в таксито 37-годишна жена и двете й деца- на 5 и 14 години, както и 43 годишна пътничка от автобуса. Пострадалите са освободени за домашно лечение с различни контузии. Алкохолните проби на двамата водачи- 64 годишния шофьор на автобуса и водача на таксито, са отрицателни. 

41-годишен водач на товарен автомобил Ивеко също предизвика катастрофа, след като отне предимството на мотоциклетист. Мястото на произшествието е улица «Коматевско шосе». При излизане от крайпътен имот водачът на товарния автомобил отнел предимството на 32-годишния мотоциклетист,  управлявал Кавазаки.  След преглед в УМБАЛ «Свети Георги» мотористът е освободен за домашно лечение с колянни контузии, глезени и ръце.  Алкохолните проби на водачите са отрицателни.  

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини

Изпрати новина