Къде са най-добрите предложения за залози на български мачове?

Автор: Plovdiv Now 8227
Къде са най-добрите предложения за залози на български мачове?

Мачовете от българското футболно първенство винаги са предизвиквали най-висок интерес у нас. Факт е, че по рейтинг efbet Лига изпреварва многократно останалите първенства, които телевизиите излъчват по тези географски ширини.

Това е и причината пазарите с нашите мачове да са много търсени и предпочитани сред любителите на спортни прогнози. Често за тях се дават и атрактивни бонуси. Така версията на bwin на български предлага отлични шансове за изкусните майстори познавачи на БГ мачовете.

Съвсем често обаче най-високите коефициенти за прогнози преди началото на срещите са от efbet. Онлайн букмейкърската къща успява да предоставя атрактивни ставки както за фаворитите, така и за изненадващ изход от сблъсъците по родните терени.

Ако сте фен на Левски, то със сигурност ще бъдете привлечен от бонусната система на Palms bet. Това е генералният спонсор на „сините“, който дори има свои хора в ръководството на столичния гранд. На сайта на компанията често се намират разлчични акции за привържениците.

Така пък на свой ред Winbet предоставя атрактивни Free bet бонуси на феновете на ЦСКА. Съвсем често от българския букмейкър дават по 10 лева безплатен залог за всеки гол на „червените“ за предварително определена среща. В това отношение запалянковците могат да избират къде да залагат на български мачове на база клубни пристрастия.

При прогнозите със специфични опции особено полезен е сайтът на bet 365. В него винаги има актуална информация и се обновява играта „затвори залог“. За разлика от конкурентите си компанията е особено взискателна в тази област и дава възможност на играчите да имат постоянен контрол върху своите фишове. Друга любопитна опция е промяната на прогноза на живо, което също е прецедент за bet 365.

Ако се върнем на различните бонуси – то от efbet предлагат специални награди за трима познавачи във всеки кръг от родното първенство. Нужно е да сте избрали мач от българския футбол в права колонка (множествен залог) и ще играете за три награди от по 500 лева. Общият награден фонд за тази игра е 50 000 лева!

От скоро на пазара у нас се появи и нова компания за спортни залози – 8888. Тази букмейкърска къща помага на българския футбол. Всеки регистриран профил може да избере наш отбор, на който ще бъдат дарени 10 лева. По този начин хилядите играчи директно финансират своите любимци, а колкото повече са те, толкова по-голяма ще е финансовата инжекция в клуба на сърцето им.

При играта на живо отново efbet често предлага най-високите коефициенти за мачовете от българското първенство. Самата ни професионална футболна лига носи името на бранда и от него не желаят да предоставят слаб продукт на своите клиенти. В efbet се предлагат и залози на срещите от Втора лига. Това не е налично на много места. Разнообразието в пазарите е едно от приятните предложения за любителите на българския футбол и прогнозите.

Можем да заключим, че всеки роден букмейкър предлага нещо специално на своите клиенти, когато става въпрос за мачовете от домашното първенство. В зависимост от вашето желание и стил на игра, можете да се насочите към различни букита.

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини Trafficnews logo

Изпрати новина