Изпълнителният директор на Ботев: Предложихме три опции на Неделев

Автор: Plovdiv Now 65056
Изпълнителният директор на Ботев: Предложихме три опции на Неделев

Феновете на Ботев се събраха пред централния вход на клубната база в Коматева след трансфера на Тодор Неделев в Лудогорец. Те поискаха обяснение от ръководството защо се е стигнало до трансфера. На място има засилено полицейско присъствие, като 3 буса на полицията и 3 патрулки следят за спазването на обществения ред.

Бултрасите започнаха да се събират пред базата в 19:00 часа, а половин часа по-късно пред тях застана изпълнителният директор Герман Чистяков. Той беше придружен от тийм мениджъра на клуба - Филип Филипов, който беше в ролята на преводач.

Феновете поискаха обяснение от директора за причините за трансфера и настояха за среща с Азрудин Валентич, който продължава да работи за клуба като основен съветник на собственика Зингаревич.

Честаков каза на феновете, че бившият треньор в момента не е в базата, но му се обади по телефона и пусна разговора на високоговорител, за да слушат привържениците. Пред тях Валентич обясни, че е в София, но те не му повярваха.

Герман заяви пред привържениците, че вчера мениджърът на Тодор Неделев е пристигнал в клубната база и е заявил, че има оферта от Лудогорец, която в последствие беше приета и трансфера стана факт. Той допълни, че Зингаревич е предложил на Неделев три опции – да доиграе сезона с клуба, да бъде продаден сега, или да подпише нов договор с много по-добри условия, но футболистът е избрал да се присъедини към „орлите”.

Чистяков обясни, че заради санкциите срещу руските бизнесмени, Ботев е имал проблеми с плащания и се е наложило да се стигне до трансферите от последния месец. Той добави, че разбира феновете и тяхното недоволство и ще направят всичко възможно клубът да бъде стабилизиран.

Феновете бяха бесни за продажбата на Неделев и са разтревожени за бъдещето на клуба.

Разговорът между феновете и управата продължи повече от половин час.

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини Trafficnews logo

Изпрати новина