Излезе алкохолната проба на загиналия Кристиан

Автор: Plovdiv Now 8265
Излезе алкохолната проба на загиналия Кристиан

Излезе алкохолната проба на загиналия Кристиан Екмекчиян, който управлява джипа "Реиндж Роувър" при ужасяващата катастрофа на бул. "Руски". Според заключението на вещите лица в кръвта н 21-годишния шофьор няма установено наличие на алкохол.

От Окръжна прокуратура-Пловдив съобщиха, че разследване за установяване на причините за пътнотранспортно произшествие, при което на 13 май 2024 година, в гр. Пловдив, на бул. „Руски“, са загинали Кристиан Екмекчиян, на 21 г., водач на лек автомобил „Рейндж Ровър“, и 20-годишната Теодора Николова, негова спътничка продължава. В кръвта на момичето също не е имало наличие на алкохол.

По същото досъдебно производство са назначени химическа експертиза, която трябва да даде отговор дали в кръвта на шофьора е имало наличие от употреба на наркотични вещества, както и автотехническа експертиза-за установяване на причините за произшествието и скоростта на движение на автомобила. Заключенията на същите още не са изготвени.

При пътното произшествие са били ранени още две лица - мъж на 22 г. и жена на 22 г., пътуващи в автомобила. Те се намират за лечение в болница. След подадения сигнал за произшествието на мястото са пристигнали екипи на полицията и пожарната, като при отстраняване на последствията е пострадал пожарникар. Той също се намира в болнично заведение за лечение.

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини Trafficnews logo

Изпрати новина