Дигитален асистент улеснява натовареното ни ежедневие и слага край на хартиените тефтери в сферата на услугите

Автор: Plovdiv Now 4579
Дигитален асистент улеснява натовареното ни ежедневие и слага край на хартиените тефтери в сферата на услугите

Стилна прическа, изящен маникюр, сияйно лице или релаксиращ масаж. Процедурите за красота и здраве са достъпни по всяко време и само на един клик разстояние с BOOKERS.

Новата онлайн платформа цели да обедини на едно място всички услуги на бюти индустрията в България – салони за красота, СПА и уелнес центрове, клиники за естетична хирургия, студия за татуси. Но и специалисти, които се грижат за здравия ни дух и здраво тяло, като фитнес треньори и психотерапевти.

Платформата е достъпна от 21 ноември за Пловдив, но амбицията е в началото на следващата година да покрие целия пазар на бюти индустрията в страната.

Създателите на BOOKERS. посочват, че подобни платформи в цял свят доказват, че фирмите и специалистите, които работят по този начин, увеличават продажбите на услугите си двукратно, дори трикратно. И са убедени, че за бъдещите им партньори участието в платформата не е просто нов разход, а инвестиция, с която печелят все повече и по-доволни клиенти.

Създават BOOKERS., за да оптимизират и улеснят работния процес на компаниите в сферата на бюти индустрията. Убедени са, че използването подобен софтуер значително подобрява качеството на предлаганите услуги и ефективността на тяхното изпълнение. Според тях е изключително важна обратната връзка от партньорите и клиентите, защото чрез нея ще продължат да развиват букинг платформата и облачния софтуер.

Класирането на обектите е на база оценки от клиентите за последните 6 месеца, броя резервирани часове и общ генериран оборот за последния месец. BOOKERS. Предлага изчерпателни отчети и статистика за извършените плащания, направените резервации, начислените комисионни. Както и за активностите и броя на изпратените SMS-и от името на бизнес профила, с възможност на детайлен преглед на всеки от тях.

Всеки, който желае разкрасителна процедура, личен треньор или разговор с терапевт, може лесно да се ориентира в платформата. BOOKERS. е дигитален личен асистент в забързаното всекидневие, чрез който може по всяко време и от всякъде да се резервира час за красота, терапия и здраве. Има възможност както да се направи резервация, така и да се промени или отмени.

Предлаганите услуги са описани изчерпателно, с времетраене и цена, работно време и възможните часови слотове за резервации. Кратки SMS известия напомнят за предстоящите посещения, а обратната връзка на клиентите е сред основните критерии за класиране на обектите.

BOOKERS. е винаги на разположение на www.bookers.bg И тъй като платформата залага на високо професионално обслужване, неслучайно отваря и с искрящо марково вино.

Просеко CAJ и OROCHIARO са партньори в този проект – висок клас пенливо вино, създадено в живописния италиански регион Валдобиадене, с висока прецизност, много любов и таланта и вдъхновението на Маги Халваджиян, който посява семената на просеко културата в България с тези два премиум бранда. BOOKERS. отваря с просеко и кани своите клиенти и партньори да му се насладят.

През първите три месеца всеки, който резервира час през платформата, участва в томбола и има възможност да спечели 1 бутилка CAJ Gran Cuvée Brut – най-новия продукт от портфолиото вина, подписано лично от Маги Халваджиян. То се произвежда от специално подбрани сортове грозде във Винето, Италия. Доминиращите му аромати са плодове с бяла кора и фини флорални нотки. Консумира се със зеленчуци, риба и морски дарове, охладено (6-8 градуса).

За участие в томбола по случай стартирането на платформата, посетете Facebook страницата на BOOKERS, а за повече информация за италианското пенливо вино с български почерк на www.proseccohour.com

BOOKERS. отваря уникалните вина на Маги Халваджиян не само в началото на своята поява в дигиталното пространство, но ще продължи да черпи вдъхновение от тях и в бъдеще.

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини Trafficnews logo

Изпрати новина