Да помогнем! Момченце се нуждае от дълго и скъпо лечение

Автор: Plovdiv Now 112442
Да помогнем! Момченце се нуждае от дълго и скъпо лечение
Цветин Андреев Каканаков е дълго чакан подарък, а от скоро и батко на няколко месечно братче. Радостта в семейството му стихва, когато Цветин внезапно получава подуване на лимфните възли на вратлето. Следват изследвания и консултации с хематолог. Стига се до скенер и биопсия в Пирогов, след което Цветин е хоспитализиран в ИСУЛ.
 
Потвърдената от двете болници диагноза е злокачествен тумор - Дифузен нехочкинов лимфом, неуточнен, Т-клетъчен, IV-ти стадий.
 
Време за губене няма, необходими са незабавни действия. Родителите решават да се консултират с клиники в Истанбул. След проучвания и препоръки заминават незабавно за болница Acibadem Maslak в Истанбул, Турция.
Детският онколог проф. Фунда Чорапчиоглу, потвърждава диагнозата. Започват множество изследвания, PET скенер, биопсия и подготовка на детето за лечение.
 
Предложено е 6-месечно лечение, чиято цена по оферта от болницата е в размер на 100 750 евро, в която сума са включени 11 допълнителни пункции на костния мозък. В цената по оферта не са включени допълнителните разходи като лекарствата, престоя в Турция и всички други текущи нужди, които могат да възникнат в хода на лечението.
 
Сумата е непосилна за семейството и затова родителите разчитат на даренията на добри хора. Нужна е нашата финансова подкрепа, за да върнем усмивката на лицето на Цветин, да дадем кураж на неговите родители и спасим един детски живот.
Поради незабавното заминаване на семейството за Истанбул, титуляр на банковата сметка, по която се набират средствата, е неговата майка.
 
Титуляр: Цветелина Джонева-Каканакова
 
IBAN: BG68RZBB91551077150480 (сметката е в лева)
 
Основание: Дарение за лечение на Цветин Каканаков

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини Trafficnews logo

Изпрати новина