“Червените лъвчета“ от Пловдив станаха шампиони на силен турнир

Автор: Plovdiv Now 3344
“Червените лъвчета“ от Пловдив станаха шампиони на силен турнир

На силния ежегоден турнир "Пирин куп интернешинал" в Сандански  децата от набор 2010 от Пловдив с треньор Тодор Костов спечелиха шампионската купа.

Като в сценария на световния шампион Аржентина непримиримите "червени лъвчета" грабнаха шампионската купа при родените през 2010.
Победата не преминава без периперии. Още при тръгването от стадион "Пловдив" се оказва, че има авария с автобуса и се налага той бъде сменен. Така отпътуването към Сандански се забавя.

След това премеждие и дългото пътуване момчетата на Костов слизат от автобуса, хапват, настаняват се и нямат време за почивка, а излизат на терена в мач срещу домакините ФК"Спорт Вилаж"-Сандански, в който губят с 3:2.

Така, както започна Аржентина със загуба и само победи до края, така и "червените лъвчета" продължават.

Следва победа над "Академика"-София с 3:0, а на следващият ден разгромна победа с 11:0 над ПФК"Локомотив"-София, като с тези победи отиват на полу-финал отново спечелен с 2:1 над ФК"Юнак"-Варна.

На финала отново се изправят срещу отбора на домакините "Спорт Вилаж" в много силен вятър и студено време, като този път постигат победа с 1:0.

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини Trafficnews logo

Изпрати новина