Браво! Пловдивчанка намери пари в банкомат и ги върна на притежателя им

Автор: Plovdiv Now 43871
Браво! Пловдивчанка намери пари в банкомат и ги върна на притежателя им

Добър и рядко срещан жест трогна жители на пловдивския квартал "Кючук Париж". Млада жена намери забравени пари на банкомат, които е впоследствие е върнала.

Сега тя издирва собственичката на парите, за да й съобщи какво точно се е случило и че средствата са на сигурно място, предава glasnews.

"Пиша ви тук, с надеждата да достигне до госпожата/средна на възраст, с русолява коса, очила и с малка черна кола, на която за съжаление не можах  да видя модел,марка и номер/, която на 06.01.2023 г. в късния следобед се опита да изтегли пари от банкомата на ул. Лазар Маджаров 10/Димитър Талев 29.

Парите бяха изтеглени, но невзети поради забавяне на банкомата. Госпожо, парите Ви бяха предадени в клон на банката заедно с бележката от банкомата. Можете да си възстановите сумата по съответния ред.", написа Анелия М.

Жестът на младата жена бе оценен от стотици. Кючукпарижани посочиха, че постъпката й определено не се вижда всеки ден.

"Ето това е нещо, което много рядко се случва. И аз от името на госпожата, която не е взела парите, благодаря на дамата, която ги е намерила." коментира Георги Д.

"Респект! Винаги съм вярвала в това, че има добри хора! Нека това стане заразно и прерастне в епидемия!, добави Сиси Нейкова.

"Браво на вас! Направи добро и го хвърли зад гърба си и ще ти се връща стократно!", пожела Севдалина Б.

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини Trafficnews logo

Изпрати новина