Борисов: Кирил Петков, а не ГЕРБ, е в изолация! Има карма

Автор: Plovdiv Now 3192
Борисов: Кирил Петков, а не ГЕРБ, е в изолация! Има карма

Успешна борба за актуализацията на бюджета, аматьорско решение за руските дипломати, рекет и купуване на депутати – така Бойко Борисов очерта политическата обстановка през последната седмица. Бившият премиер е на среща със симпатизантите на ГЕРБ в Пазарджик, където е и цялата парламентарна група.

Преди събранието той посети и голям спортен център в града, изграден по време на неговото управление.

Борисов не пропусна да отправи критики към управляващите, като отново нарече действията на Кирил Петков по отношение на руските дипломати аматьорски, но е категоричен, че не трябва да се прави крачка назад, а нотата и ултиматумът на Митрофанова са обидни.

 „ГЕРБ били в изолация, виждате ли ме да съм изолиран? Кирил Петков е в изолация. Него го свалиха, него не го искат. Този, който ми пожелаваше да седя на диванчето, сега седна той. Има карма в живота”, каза още Борисов.

„Успяхме да ги спасим във взимането на изключително грешни решения. С Румен Радев нито работим заедно, нито имаме уговорки. Президентът не може да не види, че „те” не стават. Не може да не вижда инфлацията, цените. Всичко разтуриха и нищо не построиха”", поясни той.

„Благодарение на Ананиев и другите колеги приеха един изцяло нов бюджет, в който успяхме, доколкото може да защитим интересите на полицаите, пожарникарите, лекарите, медицинските съсловия, общините и др. Спечелих маса басове с приятели, че няма за година да построят дори къщичка за птички. Няма нито магистрали, нито тунел, нито мост. Нищо”, допълни лидерът на ГЕРБ.

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини Trafficnews logo

Изпрати новина