Български знаменитости се отдадоха релакс из екзотичните остроли

Автор: Plovdiv Now 10412
Български знаменитости се отдадоха релакс из екзотичните остроли

След натоварения график покрай декемврийските празници, голяма част от изпълнителите са се отдали на заслужен отпуск.

Преслава замина за остров Пукет за своята първа ваканция за годината. Тя показа и как релаксира в Тайланд. Талантливата изпълнителка показа и че е посетила остров „Джеймс Бонд“, публикувайки снимки от мястото.

Моделът Николета Лозанова пък публикува провокативни снимки от Бали, Индонезия, заедно със своя любим Ники Михайлов. На някои от кадрите тя позира без дрехи, а друга снимка също събра много популярност, а именно фотос, на който моделката е яхнала слон.

Пловдивчанката Лили Ангелова също посети топла дестинация през месец декември. Нерядко брюнетката се наслаждава на почивки в екзотичния Дубай. 

Певицата Галена се отбеляза от Пунта Кана, където показа перфектна форма. Певицата показа обща снимка с мъжа си от Доминиканската република.

Певецът Константин пък сподели снимки от луксозната вила край океана, в която е отседнал със семейството си. Не е ясно дестинацията, на която се намира, но според потребителите той е или на Малдивите или в Тайланд.

Известният фитнес модел и инфлуенсър Биляна Йотовска се отбеляза от Малдивите. Тя е там в компанията на своя съпруг Димитър Димитров и дъщеря им Никол. Повод за тяхното пътешествие е рождения ден на Митко.

Анелия пък публикува снимки от Гърция, където е била заедно с приятеля си. „Моята любов“, написа тя към кадъра, прегръщайки се с бизнесмена Любомир Захаринов. 

Фолкпевицата Алисия пък реши да загърби ангажиментите си и замина на почивка в чужбина още в началото на декември. Бившата на Валери Божинов публикува кадри от Шри Ланка и показа перфектно тяло.

„Стига толкова почивка. Така хубаво се заредих и мисля, че ще бъда доста по-продуктивна тази година“, написа тя към един от постовете.

Фризьорът Венелин Кондаков публикува снимки с половинката си Ина Гаярди в Дубай.

Моделът и инфлуенсър Бояна Маринова също не пропусна да публикува екзотични снимки от Малдивите.

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини Trafficnews logo

Изпрати новина