Малката Божидара от Пловдив се бори с коварна болест, да помогнем!

Автор: Plovdiv Now 27430
Малката Божидара от Пловдив се бори с коварна болест, да помогнем!

4-годишната Божидара от Пловдив се бори с коварна болест - тумор на гръбначния стълб. Детството на момиченцето преминава нормално, докато детето не започва да се оплаква от болки в гърба. Семейството тръгва по лекари и в края на юли тази година Божидара получава тежката диагноза.

Ето какво пише майката на момиченцето в социалните мрежи: 

"Здравейте, аз съм майката на 4-годишната Божидара.

 

Тук съм, за да ви разкажа за най-тежките дни в живота на цялото ни семейство и да ви помоля за помощ! Всичко се случи много бързо – от игра в детския център в четвъртък, до парализиране в неделя. След двуседмично обикаляне по лекари, за да установим причините за болките в кръста на нашето дете, накрая чухме най-тежката диагноза.

В края на месец юли дъщеричката ни бе диагностицирана с невробластом 4-ти стадий. 

След множество изследвания, проведен ядрено-магнитен резонанс и ПЕТ скенер се оказа, че по гръбначния стълб на Божидара има огромен тумор, които е започнал да притиска прешлените. Освен него, има и множество метастази в бял дроб, както и в костния мозък.

След назначаване на спешна химиотерапия, Божидарка започна отново да се движи на втория ден, а след четири дни вече ходеше. В момента провеждаме 7-ми курс на химиотерапия в УМБАЛ “Св.Георги“ в град Пловдив.

За пълното излекуване на Божидара ще е необходима операция за премахване на метастазите в бял дроб в Германия. Моля всеки от вас да помогне, за да може детето ми да се излекува!

Подкрепете ни, кой с колкото може! Дори всяко споделяне на кампанията би означавало много за нас.

Благодаря предварително на всеки един, който ще се отзове!"

Семейството се нуждае от средства за операция в Германия. Всеки, който желае и има възможност да дари, може да го направи на дарителската сметка.

  • Дарителска сметка:
  • BG53UBBS80021087251740
  • BIC: UBBSBGSF
  • Титуляр: Веселин Димитров Дюлгеров

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини Trafficnews logo

Изпрати новина