10 признака, че съпругът ви изневерява

Автор: Plovdiv Now 4864
10 признака, че съпругът ви изневерява

Изневярата в брака е явление, което се среща доста често. И ако мъжете са сигурни, че жените им никога няма да разберат за техните приключения и се смятат за майстори на теориите на конспирацията, тогава жените от своя страна ще определят наличието на съперник по редица признаци. Една от измамените съпруги разказа в интервю за Mamamia кои са те. Съпругът, с когото тя живяла 15 години, се обзавел с любовница, променяйки поведението си и определени навици.

За да се увери, че предположенията й са верни, тя наела частен детектив, който само потвърдил предположенията й. След това американката се развела с предателя, защото била уморена от неговата "тайна и враждебност" и въпреки наличието на общи деца, не се страхувала да остане сама. След като анализирала случилото се, измамената жена идентифицирала 10 признака, че мъжът изневерява, за да помогне на приятели в нещастието, да се отърват от лъжите и измамата и да намерят себе си.

1. Чести посещения на фитнес. Желаейки да подобрят фигурата и да напомпат мускули, за да задоволят новата си страст, мъжете започват да обръщат повече внимание на спорта.

2. Ново бельо, колкото и нелепо да звучи, но човек с връзка отстрани започва да си купува нови гащи по-често. Ако една съпруга понякога трябва да съзерцава съпруга си в износени гащета, тогава на среща с любовницата си той, като правило, ще облече нещо по-секси.

3. Обърнете специално внимание на външния вид. С появата на друга жена мъжете започват да отделят повече време на външния си вид: бръснат се, посещават бръснарници, опитват се да се обличат по-добре, купуват скъпи парфюми.

4. Мобилен телефон. Очаквайки, че момичето може да се обади или пише всеки момент, мъжът не изпуска телефона. И не е само защото чака съобщения, но и заради това смартфонът да не попадне в ръцете на жена му. Той използва по-често месинджъри, където показването на времето за последно влизане онлайн е деактивирано, а също така пази паролата в тайна или поставя графичен ключ.

5. Няма хъркане. Ако съпругът, много години след сватбата, изведнъж се погрижи за хъркането си и реши да се отърве от него с помощта на лекари, възможно е това да се прави за съперничката, но не и за удобство на съпругата му.

6. Не отговаря на обаждания.

7. Мъжът се връща у дома ухаещ на дамски парфюм, а по-невнимателните - и със следи от червило по лицето или врата.

8. Мъжът прекарва все по-малко време в обичайната компания на семейни приятели , избягвайки традиционните събирания, но броят на "работните събития" внезапно и по някаква неизвестна причина започва да расте. В същото време не е факт, че заплатата се увеличава заедно с тях.

9. Мъжът губи интерес към жена си като жена: избягва обикновеното докосване и не иска да прави секс с нея.

10. Липсата на интерес към живота на съпругата и нейните дела е друг тревожен знак, че в семейството се е вклинил допълнителен човек.

След като изброи тези признаци, жената отбеляза, че всеки от тях сам по себе си не може да бъде индикатор за изневяра. Като честите пътувания до фитнес залата не са забранени, както и грижата за себе си. Въпреки това, появата на няколко от тези моменти едновременно трябва да предизвика бдителност.

Превод: GlasNews

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини Trafficnews logo

Изпрати новина