Пловдивчани разкриха за минути мъж, откраднал колело и iPhone в Смирненски

Автор: Ива Модова 5189
Пловдивчани разкриха за минути мъж, откраднал колело и iPhone в Смирненски

Само за броени минути, пловдивчани разкриха самоличността на мъжа,  извършил грабеж на бул. "Пещерско шосе". Той нахлу в жилищната сграда срещу болница "Пълмед" и задигна колела и смарт телефон. Камери обаче са заснели образа на апаша.

Няколко минути, след беше показано лицето на крадеца, пловдивчани разкриха самоличността му. Оказва се, че мъжът е бездомник, обитаващ района около булевард „Марица – Юг”. Подвизава се под името чичо Кольо – Селския, а препитанието му е свързано предимно с кражби.

„Краде всичко, което не е заковано или завинтено”, сподели наш читател.

Кольо е загубил всичкото си имущество в хазарт, като продължавал да ходи по игралните зали.

Потърпевшата жена е подала жалба в полицията. От там научихме, че лицето е идентифицирано. Той е стар познайник на органите на реда, с многократни осъждания за кражби.

За да влезе във входа на кооперацията, Селския използвал чистачката, която през това време почиствала стълбището. Той попитал за конкретно семейство, което "уж" търсел, но тъй като жената не познавала всички живущи го пуснала да влезе. 

Оттам камери заснемат как възрастния мъж се качва нагоре по стълбите и около 10-тина минути се разхожда и оглежда. В погледа му попада леко открехната врата, към която се насочва и влиза вътре. 

Изчезва iPhone5 оставен на антрето, който се оказва собственост на съседка на нашата читателка. Грабежите не спират до тук. Той слиза надолу по стълбището и най-безцеремнно взима бял велосипед с монтирана към него детска седалка, собственост на нашата читателка. 

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини Trafficnews logo

Изпрати новина