Изграждат огромен вътрешен парк в най-новата жилищна перла в Пловдив

Автор: Plovdiv Now 1088
Изграждат огромен вътрешен парк в най-новата жилищна перла в Пловдив

Огромен вътрешен парк с  кътове за игра, отдих и рекреация ще бъде изграден в един от най-впечатляващите жилищни комплекси в Пловдив  - „West Park Residence” от PIMK Build. Това ще стане възможно, като се свърже вътрешната част на комплекса с втория му етап, който предвиждат инвеститорите.

Строителството на първия етап напредва, който включва П-образен комплекс. С втория етап ще се затвори вътрешния ринг и така ще се получи изцяло затворен комплекс, а двете зелени пространства ще се свържат.  Проектът вече е готов, като той  включва два блока, които няма да бъдат отново високо строителство, а паркирането ще е на 100% осигурено без да има надземни паркоместа.

Инвеститорите смятат да изградят и екопътека до Гребната база, като само за няколко минути жителите на комплекса, ще могат да стигнат до предпочитаното място за отдих на пловдивчани.

 „West Park Residence” от PIMK Build предизвика огромен интерес сред пловдивчани, а от инвеститорите обещават да го завършат в следващите месеци.Комплексът  се намира на метри от Гребната база, като той ще се отличава от останалите жилищни мастодонти в района с простор и лукс.

Въпреки че строителството на жилищната перла започна наскоро, вече 1/3 от апартаментите са продадени. Това се обуславя от  впечатляващия проект, отличната локация и  доказан авторитет на инвеститора.

Локацията на комплекса е близо до улица „Рая” и хотел „Лендмарк” с директен излаз на бул. „6 септември”. Водата на Гребната база е буквално на 100 метра от входовете на жилищните сгради, а освен това около комплекса е гористата местност на един от красивите паркове под тепетата, пълен с вековни и масивни дървета.

Това, което прави различен комплекса е, че той ще бъде на три етажа с мансарда, а партерните жилища ще имат самостоятелни дворни места.  Концепцията на PIMK Build е комплексът да задоволи максимално желанията на бъдещите собственици на апартаменти – акцент ще е просторът, зеленината и спокойствието.

Теренът няма да се застроява до максималните си показатели, като ще бъдат обособени зони за отдих, както и детска площадка. Цялото паркиране ще бъде подземно, като то ще е осигурено на 120 %!

Цените на „зелено” са преференциални – до 750 евро/кв.м!

PIMК Build предлага за другите си два комплекса в най-зеления район на Пловдив и уникална оферта - обзаведен нов апартамент.

 

 

 

 

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини

Изпрати новина