Жител на Кючука за поредния строеж: Въздух не остана от бетон, паркинги и мръсотия

Автор: Олга Даскалова 6935
Жител на Кючука за поредния строеж: Въздух не остана от бетон, паркинги и мръсотия

Презастрояването в пловдивския квартал Кючук Париж е проблем, който все повече се задълбочава в последните години. Тъкмо си мислиш, че в квартала вече няма къде да се строи и всичко е застроено и строителите те изненадват като усвояват на пръв поглед неусвоим терен. Така всяка малка градинка или междублоково пространство става изключително важно за местните жители, които се чудят къде да паркират автомобилите си, или разхождат децата си. 

Местен жител остана възмутен от гледката на междублоково пространство до булевард „Александър Стамболийски“ или точно до детска градина „Валентина“ и блок 1115. Там се строи нова сграда, като заради дейности и около нея всичко е заприличало на строителна площадка и калище, пише TrafficNews.bg.

„Не стига, че всяка полянка и зеленина се застроиха, няма откъде да се мине и въздух не остана от бетон, паркинги и мръсотия, а сега и още една пътека, по която ежедневно минават стотици деца, майки, възрастни хора е в състоянието, в което ви показвам на снимките, които изпращам - сиреч и с нея са се заели да заличат. Вече буквално няма откъде да минаваме, газим в кал, локви, просто е ужасно. Защо и докога ще търпим?“, коментира нашият читател.

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини Trafficnews logo

Изпрати новина