В район “Южен“ отбелязаха 22 март - Международния ден на водата, с конкурси и презентации

Автор: Plovdiv Now 2261
В район “Южен“ отбелязаха 22 март - Международния ден на водата, с конкурси и презентации

С интересни интерпретации ни впечатлиха участниците във фотоконкурса "Ние и водата", който бе обявен от районното кметство. В красиви кадри всяко от децата беше пресъздало своята позиция, мисли и чувства по темата. Благодаря на всички участници за прекрасните фотографии, които получихме. Бъдете здрави и все така креативни!

Впечатляващо беше и тържеството в ДГ "Албена", на което присъствахме днес със Зам.- кмета по "Екология и здравеопазване" - г-н Иван Стоянов. Децата ни посрещнаха с песни, танци и стихотворения, след което приятно ни изненадаха със своите проекти свързани с различните аспекти от приложението на водата и значението ѝ за нашия живот, за опазването на нейната чистота, за водния кръговрат в природата и за нейната изключителна красота.

По покана на отдел „Екология“, Община Пловдив, представители на „В и К“ ЕООД, презентираха на малчуганите интересни факти за водата, нейните свойства и агрегатни състояния.

Г-н Иван Стоянов връчи Отличителна грамота на директора на ДГ „Албена“ - г-жа Виолета Димова, за добрата организация и отличното представяне на целия колектив.

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини Trafficnews logo

Изпрати новина