Убиецът на баба Виолета от Кючука: Причерня ми, в онзи момент бях наркозависим и просех пари

Автор: Ива Модова 5849
Убиецът на баба Виолета от Кючука: Причерня ми, в онзи момент бях наркозависим и просех пари

Михаил Чинов, който преди 5 години уби и ограби възрастна жена Кючук Париж, призна вината си. Той се изправи пред Окръжен съд, където заяви, че признава всички факти и обстоятелства по делото.

"Виновен съм. Няма какво да крия", каза Чинов.

В момента той изтърпява присъда в пловдивския затвор, стана ясно в разпоредителното заседание. Михаил е с основно образование, от Пловдив е, а преди да бъде задържан, е работил като общ работник. В съдебна зала са и близките на убитата Виолета Георгиева. Те обаче не пожелаха да участват в процеса. Още днес Чинов ще се сдобие с присъда.

Той е привлечен като обвиняем по член 116 или умишлено убийство по особено жесток начин.

"Причерня ми и извърших убийството. Когато се осъзнах, инсценирах обир. В онзи момент бях наркозависим и просех пари от хората. Събудих се с много големи кризи заради липсата на дрога, обиколих 3-4 съседки за пари. Те ми отказаха и тогава потърсих баба Виолета. Обясних й, че имам нужда от 20 лева. Отказа ми и се започна всичко. Тя ме обиди на майка. Хванах я за гушата и 2-3 минути я душех. Стисках я с ръкавите на блузата. След като се осъзнах и тя беше мъртва", разказа Михаил.

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини Trafficnews logo

Изпрати новина