Синът на убит пловдивчанин: Полицаите от Първо РУ не реагират на сигналите ми

Автор: Plovdiv Now 10013
Синът на убит пловдивчанин: Полицаите от Първо РУ не реагират на сигналите ми

Пловдивчанин от квартал "Кючук Париж" сигнализира за тенденциозно отношение от страна на полиция и погазване на правата му.

Венци Тоневски твърди, че органите на реда не реагират на негови сигнали заради материал по негова информация в медиите за смъртта на баща му, който бе пребит парк в квартала, пише glasnews.bg.

Тоневски се обръща към шефа на местното Районно управление:

До Началник Първо РУ – главен инспектор Асен Солаков

То е ясно, че целият град е баталясал ама кой дефакто трябва да се занимава с така наречените отговарящи за РПУ участъци или както се наричат там?

Заради моя публикация относно г-н квартален Валентин Костов на кв. Южен, която бе публикувана в Трафик Нюз ( https://trafficnews.bg ) на сигнали вече не се отзовава или се пристига с час закъснение пред обекти на Тоневски.

Пред мой клиент полицай в първо РПУ, потривайки ръце, ми каза, цитирам "ей сега ще видиш за какво иде реч. Ще си измислим нещо, но ще те натирим да лежиш поне 24 часа." И клиентът може да го потвърди това, щото гос'ин полицай е с достатъчно голямо самочувствие да го каже пред него.

Случаят е с пияна жена, която влиза в магазина ми с цигара и алкохол, подпалва пердета, обръща маса и вилнее. Два сигнала до 112 през 20 минути и патрулка няма.

Идва патрулка едва когато избутвам пиянката навън и същата паднала пред магазина и се била натрошила -ти да видиш..
От там следват подигравки в райнното от затлъстял господин дежурен, че щял кафенце да донесе след малко, и заключване в килия.

Без достъп до тоалетна, храна или вода 24 часа. Нека си проверят камерите тези, които отговарят, ако има такива изобщо. Пълно погазване на права плюс подигравки от нискоинтелигентни хора, които правят всичко друго, но не и да хващат престъпници.

В никакъв случай не искам да злепоставям истински отдадените на тази професия хора. Имам доста познати полицаи. Даже аз като малък исках да стана полицай. Станах програмист.Мисълта ми е, че и малкият респект който имах към тази институция вече го няма. Заради господа, които нямат място там. И това си е изцяло мое мнение. По-лесно е да отида в чужбина вместо да се мъча да правя бизнеси тук, където цари тотално беззаконие и мършите са на почит.

Снимката е илюстративна.

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини Trafficnews logo

Изпрати новина