Пловдивчанка алармира за “кошмар“ в обичан парк

Автор: Plovdiv Now 3477
Пловдивчанка алармира за “кошмар“ в обичан парк

Почистването на пловдивски парк възмути пловдивчанка. Тя счита, че използваният за справянето със замърсяването метод не е ефективен, пише glasnews.bg.

Става въпрос за един от най-хубавите паркове под тепетата - "Белите брези" в "Кючук Париж". Атанаска К. отбелязва, че всяка сутрин, когато отива на работа, попада на почистващите служители.

Те работят с уреди "духалки", но по думите на пловдивчанката това носи неуредици за посетителите, радващи се на парка.

"Паркът “се почиства”!, бучат духалки, прахът е невъобразим, а там е училището, минават хора, някой се опитва да потичва.

Това ли е най- удачният “уред”?", чуди се дамата.

Тя смята и че почистването по този начин оставя някои боклуци.

Вижте и цялата публикация на Атанаска К.:

"Добро утро! От много време се каня да пиша, но днес, чакайки г-жата от ВИК, а те започвали от 9.00 часа, му дойде времето.

Всяка сутрин, отивайки на работа/ около 8.30 ч./, минавам през парк "Белите брези" и всяка сутрин се възмущавам, учудвам, ставам гневна и какво ли още не.

Паркът “се почиства”!, Бучат духалки, прахът е невъобразим, а там е училището, минават хора, някой се опитва да потичва.

Това ли е най- удачният “уред”? Това е ужасен шум и прах за околните, да не говорим, че ефектът е нулев, премятаме боклуците насам- натам! Моля, г- н Кметът да мине оттам една сутрин, за да види за какво иде реч и най- после този кошмар да свърши!"

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини Trafficnews logo

Изпрати новина