Пловдивчани се „радват“ на романтични лунни пейзажи по улиците на Кючук Париж

Автор: Plovdiv Now 5814
Пловдивчани се „радват“ на романтични лунни пейзажи по улиците на Кючук Париж

Върнете кратерите на Луната. С това желание се свързаха няколко читатели на TrafficNews, които от месеци се „радват“ на романтични лунни пейзажи по улиците на Кючук Париж. Дупките по настилка на улиците „Асен Христофоров“ и „Бугариево“ са големи и са опасни както за автомобилите, така и създават реална предпоставка за катастрофи, пишат пловдивчаните.

Оказва се, че ямата на улица „Асен Христофоров“ била отворена за прекарване на ВиК връзка от фирма „Генчовски транс“ ООД, но така и не била запълнена.

TrafficNews  сигнализира район „Южен“, откъдето ни бе съобщено, че фирмата е сключила договор с районното кметство на 08.02.2021. Следният не бил изпълнен в срок, изтичащ на 10 март миналата година.

„Внесен е депозит по договора, който все още не е върнат на фирмата, тъй като не е приета настилката от комисия. Във връзка с вашия сигнал е извършена проверка на място на ул. „Асен Христофоров“ и е сигнализиран Пловдивски общински инспекторат за последващи действия“, съобщиха още от район „Южен“.

За подобряване състоянието на ул. „Бугариево“ кметството ще чака приемането на Бюджет 2022. Пловдивчани пък трябва да бъдат търпеливи, тъй като ремонт там ще се реализира след навлизане в второстепенните улици на града и трайно затопляне на времето.

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини Trafficnews logo

Изпрати новина