Младежи крадат алкохол в Кючука,от магазина ги канят да си платят, иначе - полиция

Автор: Plovdiv Now 7565
Младежи крадат алкохол в Кючука,от магазина ги канят да си платят, иначе - полиция

Кадри от охранителни камери, на които ясно си личи как младо момче отмъква две патрончета алкохол от магазин в Пловдив, бяха пратени в редакцията ни.

Кражбата е извършена днес около 11 часа в супермаркет "Слънчеви лъчи", разположен на бул. "Никола Вапцаров". От управата на магазина обаче подхождат изключително нетипично и възпитателно и изпращат видеото на медията ни с цел да призоват младежите, отговорни за кражбата, да покрият щетите. 

Всъщност двойната доза алкохол е била набавена посредством двама младежи - единият е правил отцепка и не е влязъл в обектива на камерите, а другият е реалният извършител на кражбата. Затова от магазина приканиха и двамата да се явяват, да си платят стоката, а те от своя страна се ангажираха да не подават жалба в МВР. 

"Моля, младежите, които извършиха кражбата днес в 11 ч. да дойдат и да заплатят откраднатата стока, в противен случай, ще се обърна към районното управление на МВР. Надявам се, че с ваше съдействие, тези млади хора, ще си получат моралното наказание", посочи управителката на магазина.

Ето видео от кражбата: 

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини Trafficnews logo

Изпрати новина