Кола удари и влачи 4-годишно дете в Пловдив

Автор: Plovdiv Now 10222
Кола удари и влачи 4-годишно дете в Пловдив

Кола блъсна и влачи 4-годишно дете в Пловдив. За станалото разказва майката на потърпевшия малчуган в своя публикация в социалната мрежа Facebook. Момченцето е пострадало сериозно, а родителите още нямат информация за шофьорката, която е била зад волана. Всичко станало на паркинга на голям търговски център, намиращ се в кв. "Остромила" на 20 март, научи glasnews.bg.

Майката твърди, че детето ѝ било блъснато на паркинга на обекта, докато се намирало с гръб към машината. Тя прикача и снимка, на която се вижда возилото.

"Въпросният автомобил, управляван от госпожа, която все още е неизвестна за нас, блъска детето ми, което е с гръб към нея отпред, след което дори не благоволява да спре, а решава да продължи напред", пише майката, която запазва анонимност.

По думите ѝ малчуганът се оказва под колата, а свидетели на ужаса започват да ѝ викат, за да спре. Тя направила това, а момченцето било извадено изпод "средата на колата". Като по тялото му имало травми.

"Извадихме детето, което вече беше по средата под колата, цялото в кръв, след което госпожата го поглежда и казва: "Нищо му няма", разказва пловдивчанката.

Травмите по телцето му били сериозни, а момченцето се озовало в болница. "Детето е прието в болница с множество охлузвания, синини, обелено парче кожа от главата и голяма рана на челото, която вече е шита с 10 шева", разказва неговата майка.

Тя твърди, че изминали два дни, а шофьорката дори не се поинтересувала как е то. Като отбелязва, че органите на реда са информирани за случая.

Жената беше прикачила и снимка с нараняванията на своето дете, които решихме да не публикуваме.

Вижте и целия сигнал на майката за фрапиращия случай , публикуван без намеса:

"Здравейте, група! Аз съм майката на детето, блъснато от кола на 4 години, на 20.03.2024 г. Публикувам този пост с много мъка, за да предотвратя и други такива случаи!

Въпросният автомобил, управляван от госпожа, която все още е неизвестна за нас, блъска детето ми, което е с гръб към нея отпред , след което дори не благоволява да спре, а решава да продължи напред.

Детето ми се отзовава под колата, свидетелите започват да викат и тя тогава чак спира. Извадихме детето, което вече беше по средата под колата, цялото в кръв, след което госпожата го поглежда и казва: "Нищо му няма".

Детето е прието в болница с множество охлузвания, синини, събелено (обелено - б.а.) парче кожа от главата и голяма рана на челото, която вече е шита с 10 шева.

Минаха 2 дни, госпожата дори не се яви да попита как е детето. Полицията е запозната със случилото се, ндявам се да се вземат мерки.

Този шофьор за мен е убиец и не заслужава да бъде такъв. Случилото се е на паркинга на "Виа Парк", търговки център, гр. Пловдив. Благодаря за вниманието. Надявам се, че полицията ще си свърши работата."

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини Trafficnews logo

Изпрати новина