Кола блъсна и уби домашно куче в Кючука, търсят собственика

Автор: Plovdiv Now 5833
Кола блъсна и уби домашно куче в Кючука, търсят собственика

Френски булдог почина, след като бе блъснат от водач тази сутрин в Пловдив. Инцидентът се е случил на кръстовището на булевардите "Македония" и "Скопие", а за неприятната ситуация разказва жена в една от групите в социалната мрежа фейсбук.

Тя сподели, че това се е случило малко преди 7:00 часа тази сутрин.

"Докато се организираме да го закараме в клиника, животинчето спря да диша. Кучето не е улично, явно собственикът още не знае. Помогнете да го открием. Снимка не прилагам, защото гледката не е за хора със слаби сърца", пише Лана Запрева Блъснал, която допълни, че кучето е било блъснато от фолксваген комби.

Жената допълва още, че мъж е отишъл за кашон, в който да сложат блъснатото животно, докато тя е отишла до дома си, за да вземе пари и да закарат кучето на ветеринарен лекар.

Когато Запрева се връща, кучето вече било починало.  Според нея най-вероятно животното е избягало, тъй като имало каишка и изглеждало като добре гледано куче.

"Синът ми е бил свидетел, докато разхожда нашето куче, имало е и други хора. Викна ме, слязох, видях го и с един мъж щяхме да го закараме до клиника, но докато се кача да взема пари, вече нямаше смисъл",  споделя още Запрева.

Потребителите в социалните спорят кой има по-голяма вина – шофьорът, който е блъснал кучето или стопанинът му, който според тях е безотговорен.

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини Trafficnews logo

Изпрати новина