Гуми предупреждават за голяма дупка на улица в Коматево

Автор: Plovdiv Now 2109
Гуми предупреждават за голяма дупка на улица в Коматево

Пътен кратер зейна на асфалта в пловдивски квалтал. Дълбока дупка се е появил на улица в кв. "Коматево". За случката алармира пловдивчанка във Facebook, като се надява отговорните да вземат мерки.

Пропадането се намира между "Асенова крепост" и "Енос", а от споделени снимки се вижда, че дълбочината и размерите му са значителни. Граждани дори са се опитали да го обозначат, използвайки стари автомобилни гуми.

"Още малко и ще се види канализацията", описва ситуацията Марина Й.

"Надявам се институциите да прочетат и видят опасното пропадане и да реагират своевременно, за да се избегне инцидент", допълва тя.

Вижте цялата ѝ публикация:

"Искам да споделя за едно пропадане, което се намира между ул ."Асенова крепост" и "Енос".Още малко и ще се види канализацията. Днес, след като мина камиона за боклук, единият от работниците каза, че дупката е станала по- голяма.
Нямам време да звъня до Общината и да чакам отговор и мерки от тях и смятам, че трябва да се оправи възможно най-бързо. Надявам се институциите да прочетат и видят опасното пропадане и да реагират своевременно, за да се избегне инцидент."
 

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини Trafficnews logo

Изпрати новина