Екшън пред баничарница в Кючука! Пияни младежи се озоваха в ареста

Автор: Plovdiv Now 5617
Екшън пред баничарница в Кючука! Пияни младежи се озоваха в ареста

Младежи преспаха в ареста, а единият бе глобен с 200 лева след скандал пред баничарница в Кючука. Екшънът се разиграл в 4:00 часа през нощта на улица „Димитър Талев”, където младежите чакали за топла закуска.

Те започнали да се заяждат с продавача, заради касова бележка. Зад момчетата обаче, за техен лош късмет, бил полицай, който чакал за топли банички. Виждайки униформения, видимо пияните пловдивчани, се обърнали към него с настояване да им бъде обяснено защо не им е издадена навреме касова бележка. Друг чакащ от опашката направил забележка, като им казал, че полицейският служител не носи отговорност за случващото се в търговския обект.

Това провокирало един от мъжете в нетрезво състояние, който започнал да го заплашва на висок тон. По същото време, пред закусвалнята пристигнал полицейски екип, станал свидетел на скандала.

При появата им, ядосаният мъж се развикал: „Ето ги и другите смотаняци”. Чувайки това полицаите поискали документите на двете момчета, но по-агресивното отказало и дори оказало съпротива, псувайки и обиждайки органите на реда.

Наложило се, последният да бъде качен в патрулката и отведен в Първо районно. В структурното звено след минути се появил и приятеля на задържания. Докато му снемат самоличността и обяснения, служители от баничарницата също се появили, в качеството си на свидетели. Младежът, чакащ арестувания си другар се ядосал и започнал да заплашва очевидците. Той дори замахнал и ударил един от баничарите. Дежурните веднага се намесили и разтървали мъжете, а побойникът се сдобил с белезници и бил отведен в килия. Там той и приятелят му прекарали едно денонощие, а след това се изправили пред съда.

На едно от момчетата бил съставен акт за проява на дребно хулиганство, като магистратите определили глоба спрямо него в размер на 200 лева. В залата, вече изтрезнял, младежът отрекъл да е обиждал и псувал както служителите на баничарницата, така и униформените.

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини Trafficnews logo

Изпрати новина