Автобуси маневрираха по тротоар в Пловдив, ето какво остана след тях СНИМКИ

Автор: Plovdiv Now 4674
Автобуси маневрираха по тротоар в Пловдив, ето какво остана след тях СНИМКИ

Тротоарни плочки пред училище в Пловдив са в окаяно състояние. Жител на града сигнализира, че тази сутрин автобуси, които ще возят деца на екскурзия, са причинили щетите. Случката е от квартал „Кючук Париж“, пред училище „Димитър Талев“. Мъжът е загрижен, че по тротоара преминават ежедневно много майки с деца, а вече не е безопасно, пише glasnews.bg.

„Атанас Кунчев - кмет на район "Южен". Кмете, съжалявам, че станахте пъдар, просто опитът ми с жалби към общината показва, че досега няма нито един мой сигнал с ответна реакция.

Към ситуацията от тази сутрин. Училище "Димитър Талев", парк "Кронщад". Училището е организирало екскурзия, прекрасно! Организаторите на транспорта обаче, направиха всичко възможно трафика в тази малка уличка да се превърне в 8-тото чудо на света, вкарвайки 10 рейса пред училището. Разбира се, някои рейсове трябваше да маневрират и решиха, че що-годе единствения ни читав тротоар в района, е прекрасно място за това действие.

Прилагам снимки. Считам, че трябва да има санкции и възстановяване, заради стотици деца и майки, които ползват тротоара и парка ежедневно. Благодаря предварително,“ написа Живко Тасев.

„Задължително възстановяване за сметка на транспортната фирма!,“ поиска друг пловдивчанин.
 
„И как ще се докаже, че е виновна транспортната фирма. Както се вижда там е имало някакъв ремонт, защото плочките са различни и най-вероятно така са си свършили работата фирмата, която е направила този ремонт. Вижда се, че по старите плочки след това, където също е минал автобуса, няма размествания. Най-много глоба за неправилно паркиране може да му се наложи, но не и възстановяване на тротоара, което пак ще трябва да се свърши от общината с нашите пари,“ коментира мъж.

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини Trafficnews logo

Изпрати новина