Арестуваха Стефан Балимезов - Яйцето в Кючук Париж! Обискират офиса на таксиметрова компания

Автор: Парашкева Иванова 28793
Арестуваха Стефан Балимезов - Яйцето в Кючук Париж! Обискират офиса на таксиметрова компания

Небеизвестният Стефан Балимезов - Яйцето е арестуван преди минути в Кючук Париж, научи TrafficNews.bg.

Очевидци твърдят, че криминално проявеният мъж е изведен с белезници от офиса на таксиметрова компания "Легия". В момента полицаи обискират мерцедеса му, който е паркиран близо до офиса. 

Балимезов е бивш управител на фирмата - превозвач "Легия". Впоследствие той я прехвърля на друго лице. 

Балимеза е свързващото звено между фирмите „БАЛИ ГРУП” и „ЛЕГИЯ” , в които са прехвърлени голяма част от автомобилите, които преди са се водили към фирмите „ВИВАНТ” и „ЖЕЛОН”. Връзката бе разкрита от бившият  собственик на дружествата  – таксиметровия бос Йордан Йорданов. 

В края на януари бе направен опит за палеж на мерцедеса му в Кючук Париж. Тогава пред TrafficNews.bgЙорданов заяви, че палежът е умишлен и подозира бившата си жена и Стефан Балимезов, които са обсебили бизнеса му, докато той е излежавал присъда.  

През 2015 година в дружествата на Йорданов влезе Икономическа полици и данъчни, които установиха данъчни измами в размер на 1 230 204 лева. Йорданов не е подавал годишни данъчни декларации, не е регистрирал дружествата по ДДС, не плащал корпоративен данък.

Йорданов е осъден на затвор, но преди да бъде арестуван прехвърля фирмите на бившата си приятелка и брат й. Докато е зад решетките се разделя с Красимира, а тя влиза в схема с Балимезов. Двамата започват да въртят бизнеса на Йорданов, прехвърляйки фирмите на други лица.

В досието на Стефан Балимезов има закана за убийство, приготовление за грабеж, шофиране под въздействие на наркотици, побои, нанасяне на телесни повреди. 

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини Trafficnews logo

Изпрати новина