Арестуваха пияни пловдивчанини - единият заплашил с нож деца, другият скочил с псувни на полицията

Автор: Plovdiv Now 6577
Арестуваха пияни пловдивчанини - единият заплашил с нож деца, другият скочил с псувни на полицията

Пияни пловдивчани преспаха в ареста след скандал в квартал Кючук Париж, научи PlovdivNow.bg. Мъжете се наливали с алкохол в парк „Здравец” в понеделник вечер. Вече добре почерпени те започнали да се закачат с група деца. Хлапетата не им останали длъжни и им върнали репликите.

Възрастните се ядосали и започнали скандал. Единият от мъжете извадил нож и тръгнал срещу малките пловдивчани, като им се заканвал със саморазправа. Очевидци веднага повикали полиция.  На място органите на реда установили пияните мъже и опитали да ги задържат.

Невъоръжения мъж скочил срещу тях и ги залял с обиди и псувни. Той дори им направил сексуални намеци и ги заплашил с такива.

Последвал арест. На двамата приятели били поставени белезници и отведени в районното. И на двамата се сдобили с акт за дребно хулиганство.

След като преспали в ареста на Първо районно, вече трезви, мъжете били отведени в Районен съд за определяне на наказанията. Магистратите ги санкционираха с най-тежката санкция, предвидена в указа за дребно хулиганство, а именно задържане в структурно звено на МВР.

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини Trafficnews logo

Изпрати новина