Всички коли в Капана осъмнаха с вдигнати чистачки и прибрани огледала

Автор: Plovdiv Now 4522
Всички коли в Капана осъмнаха с вдигнати чистачки и прибрани огледала

Саморазправата заради паркирането застигна и една от най-обичаните части на Пловдив - "Капана", разположен в сърцето на града, пише GlasNews.bg. Пловдивчанка съобщи, че тази сутрин "абсолютно всички" коли в творческия квартал са осъмнали с вдигнати чистачки и прибрани огледала.

Оказва се, че някои чистачки дори са откраднати, а така много пловдивчани са затруднени за използват машините си - днес над града се лее сериозен дъжд.

За случая алармира Росица А. в социалната мрежа Facebook. Потърпевшите се опитват да намерят злосторника, търсейки информация и кадри от камери в района.

"Започва и преглеждане на камерите на заведенията и хотелите в района", пише тя. Като призовава всеки, който има информация за за станалото, да съобщи.

Вижте цялата ѝ публикация:

"Капана осъмна с вдигнати чистачки! През нощта срещу 08.01. някой “герой” е вдигнал чистачките на абсолютно всички коли в "Капана" и им е прибрал огледалата. По-големият проблем е, че е откраднал част от чистачките и с оглед на проливния дъжд много хора не могат да отидат на работа или да заведат децата си на училище/градина.
Ако някой има някаква информация, моля, да пише под поста. Започва и преглеждане на камерите на заведенията и хотелите в района."

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини Trafficnews logo

Изпрати новина