Вандализъм в центъра на Пловдив! Мъж потроши огледало и чистачки на чужда кола

Автор: Plovdiv Now 7942
Вандализъм в центъра на Пловдив! Мъж потроши огледало и чистачки на чужда кола

Шофьор от Пловдив се оплака в мрежата, че чистачките и лявото му обзорно огледало са били счупени. Той потвърждава казаното и с видео. На него се вижда как друг шофьор се приближава към колата му и с ритник бута огледалото, а после чупи и чистачките му, за да покаже несъгласието си. Този вандализъм се случва в центъра на Пловдив, на улица "Балкан".

"Вчера, когато се прибирах паркирах пред блока, в който живея. Понеже белият автомобил беше заел повече място, за да използва сянката аз реших да спра на 4 пръста от него. Не съм го натиснал или нещо подобно просто исках да оставя място и за други коли. Малко по-късно дочух някакво тропане , защото съм на първия етаж, но не обърнах внимание. След това , когато излязох гледам чистачките ми ги няма и огледалото ми счупено. Качих се при съседите на третия етаж, защото знам, че те имат камера и тогава видях, какво се е случило с автомобила ми, разказа потърпевшият.

Мъжът добави още, че не познава господина и той не живее в блока. След като е изгледал видеото от охранителните камери той е решил да потърси правата си, като е подал сигнал в 4-то РУ.

 

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини Trafficnews logo

Изпрати новина