Тони Димитрова с концерт на Античния театър в Пловдив

Автор: Plovdiv Now 4503
Тони Димитрова с концерт на Античния театър в Пловдив

Тони Димитрова ще представи на сцената на Античния театър своя самостоятелен концерт "Обич" на 29 август от 20 ч. Любимката на народа е подготвила много изненади и добро настроение за срещата си с публиката в града под тепетата и обещава един концерт, за който дълго ще се говори.

Наричат Тони Димитрова любимката на народа. Тя често е разказвала, че никога не е предполагала, че ще се занимава с музика - най-вече заради ниския си дрезгав глас. Дори я изключват от училищния хор заради шумове в гласа. През 1988 г. приятелка я завела в самодейна група и я харесали да пее с тях по заведения. След 3 месеца си купила първия микрофон. С него излязла за първи път на сцена в Слънчев бряг. Но звездата ѝ изгрява чак през 1995-а, когато се явява на конкурса "Ева и Гого търсят кандидати за новите Тоники" с песни на Бони Тейлър, Джана Нанини и Силвия Кацарова. Попадайки "в ръцете" на Стефан Диомов, тя се превърна в една от най-известните ни певици.

Самата Тони не знае колко са концертите, които е изнесла - отдавна са минали 1500 в България, Русия, Америка, Канада, Чехия, Албания, Кипър, Гърция, Австрия и много други места. Обича да пътува по света, към далечни и странни кътчета. Не може без книги и без чувството си за хумор.

Тони Димитрова очаква своите пловдивски почитатели на 29 август на сцената на Античен театър с много, много  "Обич"! Със сигурност много ще се пее! 

Билети се продават на каса МаскАрт  в Дом на културата “Борис Христов” на цени от 30 лв. до 80 лв. 

 

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини Trafficnews logo

Изпрати новина