Пак блъснаха момиче на фаталната “пътека към отвъдното“ в Пловдив

Автор: Plovdiv Now 11381
Пак блъснаха момиче на фаталната “пътека към отвъдното“ в Пловдив

Нов инцидент на фаталната "пътека към отвъдното" в Пловдив. Момиче е било блъснато от кола на пешеходната пътека, намираща се бул. "Шести септември" и ул. "Ламартин" - точно след кръстовището на пл. Шахбазян. 

Пешеходката е била блъсната от автомобил на компания за климатици. На местопроизшествието са пристигнали медици и екип на КАТ, научи GlasNews.bg.

Пострадалата е била откарана с линейка. Към момента няма подробности за състоянието ѝ. Две коли продължават да са на пешеходната пътека, а по тях има материални щети - това са товарното Пежо и джип БМВ.

На тази пловдивска "зебра" почти всяка седмица има блъснат човек. А хората, които работят и живеят наблизо, непрекъснато изживяват стреса от гледката на паднали на улицата хора, кръв, полиция и сирени на линейки.

"Някакъв ужас е да пресечеш. Хората от квартала са възмутени - защо не я затворят изобщо тази пътека или поне да има бутон? Лично аз направо настръхвам, щом трябва да отида от другата страна. Реално е много близо до кръстовището със светофарите, няма и 50 метра - защо е нужна?", сподели преди време пловдивчанка.

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини Trafficnews logo

Изпрати новина