Нагъл крадец задигна близо 1000 лв. от жена в Пловдив

Автор: Plovdiv Now 3971
Нагъл крадец задигна близо 1000 лв. от жена в Пловдив

Нагъл крадец задигна близо 1000 лв. от жена в Пловдив, сигнализира потърпевшата до TrafficNews. Случката се разиграла в неделя сутрин, когато жената отишла да помага на своя приятелка в ресторанта й, намиращ се на ул. "Найден Геров" №19. Тя оставила чантата си на една от масите в затвореното помещение на заведението и излязла в градината, за да почиства.

В същия момент крадецът, облечен със син екип и синя шапка започнал да обикаля ресторанта. Решава да влезе първо от залата за пушачи, но чува шум отвътре и излиза. Това обаче не го спира да постигне целта си – след като оглежда достатъчно добре периметъра, се връща и влиза в заведението. Не бърза при извършването на кражбата, а изчаква да е сигурен, че жената я няма вътре. Приближава се до оставената чанта на потърпевшата и заграбва портмонето й, в което е имало сума от 850 лв. Взима само парите и захвърля портмонето на един диван.

Опитният вероятно крадец е бил толкова прецизен, че жената не е успяла да чуе нищо. Когато приключва с почистването, тя взима чантата си, тръгва да заключва ресторанта и да пуска алармата, когато вижда, че портмонето й е зарязано на дивана. Тогава разбира, че е ограбена. Сумата е била предназначена за наем и за дъщеря й, която е студентка.

Потърпевшата е подала сигнал до Второ РУ и очаква съдействие от униформените.

Разпространяваме снимките на мъжа, в случай че някой го разпознае.

 

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини Trafficnews logo

Изпрати новина