Повдигнаха обвинение на Иван Карабелов от Съединение, пребил жена си пред очите на детето им

Автор: Plovdiv Now 22382
Повдигнаха обвинение на Иван Карабелов от Съединение, пребил жена си пред очите на детето им

Районна прокуратура – Пловдив привлече като обвиняем общинския съветник от Съединение Иван Карабелов, който бе арестуван след сигнал за домашно насилие. 29-годишният мъж е обвинен в нанасяне на телесна повреда на жената, с която съжителствали и имат дете.

Както TrafficNews писа, преди два месеца заради обтегнати отношения, Карабелов и жената, с която живеел, се разделили, като 2-годишният им син останал при майката. Двамата били пред подписване на споразумение за режим на свиждане. В събота /4 ноември/ Карабелов, който живее в Съединение, дошъл да вземе детето от жилището на майката в квартал „Смирненски”, но докато тя настанявала детето в колата, двамата се скарали. Спорът прераснал в скандал, последвал удар в лицето на жената. Тя се обадила на 112 и потърсила помощ.

Мъжът започнал да обикаля с колата из квартала, последвал и друг по-силен удар. В разговор по телефона, от Второ районно ги посъветвали да отидат до полицията, но Карабелов отказал. В крайна сметка полицаите ги изчакали на адреса в „Смирненски” и след това мъжът и жената били отведени за разпит в районното. 

По досъдебното производство са извършени действия по разследването – разпитани са свидетели, изготвена е съдебномедицинска експертиза и др. Действията по разследването

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини Trafficnews logo

Изпрати новина