Община Съединение приканва граждани и фирми да почистят около имотите си за Великден

Автор: Plovdiv Now 7049
Община Съединение приканва граждани и фирми да почистят около имотите си за Великден
По повод предстоящите Великденски празнини Община Съединение приканва всички граждани и фирми да се включат в почистването на прилежащите към имотите им тротоарни и улични платна, както и зелени площи от обрасла растителност, да освободят същите от натрупани битови, строителни, торови отпадъци, спрени от движение МПС, строителни материали и други.
 
Задължение на физическите и юридически лица е да поддържат чистотата на съответните прилежащи терени към сградите, дворните места, тротоари и др., в които живеят или стопанисват.
 
Събраните от почистването отпадъци да се поставят в съдовете за битови отпадъци или в чували, да бъдат завързани и поставени до контейнерите за битови отпадъци, за да бъдат събирани и извозени от сметоизвозващите коли, организирани от Община Съединение. При почистването не се разрешава изхвърлянето на строителни и животински отпадъци в контейнерите за битови отпадъци.
 
"Нека Ние, жителите и гостите на Община Съединение вземем активно участие в акцията за почистване и с общи усилия да превърнем нашето населено място, нашата община в едно по-красиво, уютно и по-приветливо място!", призовава кметът Атанас Балкански.
 

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини Trafficnews logo

Изпрати новина