Нова полицейска приемна откриха в село край Съединение

Автор: Plovdiv Now 7600
Нова полицейска приемна откриха в село край Съединение

С водосвет, отслужен от енорийския свещеник отец Евгени Попов, вчера в село Голям чардак бе дадено официалното начало на нова полицейска приемна. На церемонията по откриването присъстваха директорът на ОДМВР – Пловдив старши комисар Васил Костадинов, заместникът му комисар Радослав Начев, началникът на отдел „Охранителна полиция” комисар Костадин Костов, началникът на РУ-Труд гл. инспектор Николай Кирков, кметът на Община Съединение Атанас Балкански и кметът на селото Благо Стайков.

Новата приемна се помещава в сградата на кметството и е изградена и оборудвана с изцяло общински средства. Разполага с обособено работно място, което ще се използва от полицейски инспектор от Полицейски участък – Съединение към РУ-Труд. Всеки работен ден жителите на селото, а и от съседните населени места, ще имат възможност да се срещат със служителя и директно да споделят проблеми, свързани с опазване на имуществото им и обществения ред.

Проектът е финансиран от бюджета на Община Съединение, а инициативата е в отговор на доброто сътрудничество между полицията и местната власт за повишаване на сигурността и гарантиране спокойствието на жителите на малките населени места.

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини Trafficnews logo

Изпрати новина