Над 2000 билета са продадени за мача Гигант Съединение - ЦСКА

Автор: Plovdiv Now 8265
Над 2000 билета са продадени за мача Гигант Съединение - ЦСКА

Автор: Валентин Видолов

Вече над 2000 са продадените билети за двубоя от 1/16 финалите в турнира за Купата на България между Гигант и ЦСКА, съобщиха за TrafficNews от клуба. Двубоят е в събота от 12:30ч. на градския стадион в Съединение. 

За сигурността на стадиона са осигурени полицаи, охранителна фирма и медицинска помощ. 

Организацията върви по план и всички в отбора са изключително развълнувани от предстоящия двубой, който ще е и исторически за Гигант. Отборът за първи път в историята си ще достигне до 1/16 финалите в турнира за Купата на България и за първи път ще играе срещу отбор от елита - ЦСКА. 

В миналия кръг Гигант отстрани за първи път в историята си професионален клуб, побеждавайки с 2:1 Добруджа като домакин. 

Настроението в града е страхотно и ще се получи голям празник. За последно Гигант е имал такъв мач през 2010-а година, когато е домакин на Ботев Пловдив в мач от Югоизточната Трета лига.

От клуба подготвят и програма преди двубоя и обещаха да има много изненади за феновете.

Билетите са на цена от 10 лева, а всички приходи ще отидат в помощ на отбора на Гигант, който в момента е трети в Югоизточната Трета лига с 38 точки. 

Входовете на стадиона отварят в 10:30ч. 

Ето какво написаха от клуба за пропусквателния режим:

Посетителите на футболната среща на 26.11.2022г. между отборите на Гигант Съединение и ЦСКА София
са длъжни да спазват следните правила:

1. Да влизат на стадиона само от входовете обозначени на схемата.
2. Да оказват пълно съдействие на длъжностните лица натоварени с осъществяването на пропускателния режим и проверката на зрителите при влизането им на стадиона.
3. Да носят и да предоставят за проверка лична карта или друг документ за самоличност. Забранено е влизането в спортния обект с чужд документ/знак по чл. 11, ал. 2
4. Не се допуска влизането на стадиона в нетрезво състояние или под въздействието на алкохол или други упойващи или наркотични вещества, както на лица в неадекватно състояние или с агресивно поведения спрямо длъжностните лица или останалите зрители.
5. Забранява се използването на пиротехнически средства, взривни вещества от всякакъв характер,както и внасянето на остри предмети, огнестрелно и хладно оръжие.
6. Забранява се носене на знамена, плакати и транспаранти, на които са изобразени текстове, изображения, абревиатури и символи, подтикващи към омраза и насилие, съдържащи обидни квалификации или олицетворяващи идеологии, обявени за противозаконни.
7. Забранява се нахлуване на спортния терен, паленето и поддържането на огън; хвърлянето на предмети; носенето на маски и други затрудняващи разпознаването действия за напълно прикриване на лицето или на части от него, отправянето на ругатни, други неприлични изрази, жестове и поведение, които са особено вулгарни, както и изрази и скандирания, насаждащи омраза на расова, етническа или религиозна основа.
8. Да се допуска внасянето на безалкохолни напитки само в пластмасови чаши 

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини Trafficnews logo

Изпрати новина