Борят агресията в училище в Съединение с конкурс за компютърна рисунка

Автор: Plovdiv Now 5192
Борят агресията в училище в Съединение с конкурс за компютърна рисунка

По повод Световния ден за борба с тормоза в училище - 27 февруари, СУ „Христо Ботев“ и МКБППМН при Община Съединение, организират Конкурс за компютърна рисунка „Добротата е сила! Училището ни е желана територия - без тормоз и агресия!"

Предизвикателството в тази надпревара е отправено към учениците от 5 до 12 клас от СУ „Христо Ботев“. Изискванията към компютърните рисунки са да съдържат само до 3 готови елементи от интернет (по желание на автора), да бъдат направени с програми Paint, Paint Net, Photoshop, Corel Draw, като файловете да бъдат съхранявани и изпращани съответно във формати: Paint- *.png, Paint Net- *.pdn, Photoshop - *.psd, Corel Draw-*.cdr. Да са с размер до 5 MB, да бъдат авторски, както и даа бъдат придружавани с текст: Трите имена на автора, клас и име на програмата, с която са изработени. Посланието на рисунката трябва да носи позитивизъм, вдъхновение и много фантазия.

Рисунките трябва да бъдат изпращани на ел.поща: [email protected] или предавани на Даниела Недялкова – учител по Информационни технологии към СУ „Христо Ботев“. Крайният срок за изпращане е 11 февруари.

Комисия ще определи 1, 2, 3 място в двете възрастови групи (5-7 клас, 8-12 клас), а отличените ще получат награди. Първа награда е дигитална фоторамка. Втора награда – геймърска компютърна мишка, трета – преносима тонколона. Наградите ще бъдат връчени на 27 февруари в Деня на розовата фланелка от кмета на Община Съединение Атанас Балкански от председателя на МКБППМН зам.-кмета Петя Червенакова.

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини Trafficnews logo

Изпрати новина