Арести в Съединение, Калековец и Пловдив! Хванаха трима с наркотици и търговец на нелегален алкохол

Автор: Plovdiv Now 20330
Арести в Съединение, Калековец и Пловдив! Хванаха трима с наркотици и търговец на нелегален алкохол

Трима притежатели на наркотични вещества са били задържани при полицейски проверки в понеделник. В ареста на РУ-Труд попаднали жител на Съединение и непълнолетно момче от село Калековец. В имота на мъжа криминалистите открили да се отглеждат 3 канабисови растения с височина до около 2 метра.При процесуално-следствените действия допълнително е иззета и над 2 грама изсушена суха листна маса. 

На улица в споменатото село тийнейджърът пък бил засечен да носи в себе си пакетче синтетичен канабиноид. Междувременно с хартиен свитък с подобно съдържание от служители на Шесто районно е заловен и 26-годишен криминално проявен и осъждан пловдивчанин. Срещу тримата се водят полицейски производства.

Полицаи от Трето районно пресякоха незаконно разпространение на безакцизен алкохол. Действията им последвали вчера, след получен сигнал, че на територията на квартал „Гагарин“ мъж търгува с нелегалната стока. 

От 51-годишния заподозрян са иззети около 70 литра високоградусна течност без български бандерол. По случая е започната проверка.

 

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини Trafficnews logo

Изпрати новина