“Траке“ зарадваха Стамболийски с великолепен концерт за юбилея си СНИМКИ

Автор: Plovdiv Now 9773
“Траке“ зарадваха Стамболийски с великолепен концерт за юбилея си СНИМКИ

С великолепен концерт зарадваха Стамболийски танцьорите от ансамбъл „Траке“ и танцова формация „Южняче“. Поводът за празника бе 10-ия юбилей на формацията, а НЧ „Н. Й. Вапцаров“ се оказа тясно да побере всички техни почитатели. 

"Много пъти през годините са ни радвали с концертите си и с многобройните награди, спечелени в различни национални и международни конкурси. Тази вечер танцьорите с ръководител г-жа Жанета Иванова сътвориха поредния празник за Стамболийски. Истински ме развълнуваха с изпълненията си, затова им благодаря от сърце. Специално поздравявам за изключителния професионализъм и всеотдайност г-жа Иванова", коментира кметът Георги Мараджиев.

Той пожела на талантливите танцьори да са здрави, да имат още много успехи на танцовите сцени у нас и по света, и да пълнят все така залите.

"Неслучайно излязох на сцената след спектакъла. Исках да се поклоним с общинската администрация пред невероятните танцьори, защото тяхното творчество топли сърцата ни и ни изпълва с гордост, че имаме такива артисти в община Стамболийски. Благодаря ви за прекрасната вечер", каза Мараджиев. 

 

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини Trafficnews logo

Изпрати новина