С книга и филм за Стефан Данаилов откриват Информационния център в Стамболийски

Автор: Plovdiv Now 6384
С книга и филм за Стефан Данаилов откриват Информационния център в Стамболийски
На 22 март от 18.00 часа ще бъде официалното откриване на Общинския информационен център в Стамболийски, изграден изцяло с усилията на ОП БКС и Васил Шабанов, съобщи кметът Георги Мараджиев.
 
На тържественото събитие ще бъде представена книгата „Стефан Данаилов. Игра на живот“ от журналиста Георги Тошев, която е в чест на 80-годишнината от рождението на легендарния български актьор.
 
Ще бъде показан и новият документален филм „Ламбо от София“ с неизлъчвани кадри с Мастъра и разказите на негови съученици и състуденти
 
Стефан Данаилов е най-сниманият български актьор с 150 роли в киното, рекорд, с който малцина световни актьори могат да се похвалят. Той е и сред най-обичаните наши актьори и преподаватели.
Новият филм на сценариста Георги Тошев, режисьора Ема Константинова и оператора Борис Пинтев се фокусрира върху малко известни факти от живота на един от най-известните българи.
 
„Ламбо от София“ показва местата на Стефан Данаилов в родния му град, среща ни с негови съученици от началното училище и състуденти от Театралната академия като Стефан Мавродиев и Йосиф Сърчаджиев, колеги и партньори като Цветана Манева и Елена Райнова.
 

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини Trafficnews logo

Изпрати новина