Обсъдиха три важни проекта за община Стамболийски, най-важният е за довеждащия колектор

Автор: Plovdiv Now 5792
Обсъдиха три важни проекта за община Стамболийски, най-важният е за довеждащия колектор

"Днес сутринта имах много важна среща с ген. Константин Попов, народен представител от ГЕРБ от Пловдив област и председател на Комисията по отбрана в парламента. Поканих го, за да го запозная с важните инфраструктурни проекти, които предстои да реализираме до края на мандата. Обсъдихме и възможностите, които Община Стамболийски може да получи като подкрепа за осъществяването им", съобщи кметът Георги Мараджиев.

Един такъв проект е павираната отсечка Стамболийски - Вълев мост, която е част от път III-866, започващ от Смолян, преминаващ през Стамболийски и завършващ при път I-8 Пловдив-Пазарджик. Целта на проекта е не само да се сложи асфалт върху паветата, а да се извадят паветата и да се направи цялостен ремонт. Същото важи и за възстановяването на Спортната зала, за която е спечен преди години проект от фонда за енергийна ефективност, но поради липса на финансиране досега не е реализиран.

Най-важният проект за общината е изграждането на довеждащ колектор Куртово Конаре - Стамболийски и канализацията на трите населени места Куртово Конаре, Ново село и Триводици.

"Моята лична задача, която съм си поставил, е до края на мандата някои от тези проекти да бъдат реализирани с помощта на народните представители от ГЕРБ, за да покажем онези видими резултати, които хората искат да видят, особено, след като заради проливните дъждове много улици се наводняват, защото липсват добра инфраструктура и канализация!", добавя кметът Георги Мараджиев.

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини Trafficnews logo

Изпрати новина